Bjarke Gruppe

Kontakt

Adresse: 

Bjældevej 25

Margrethehåb

4000 Roskilde

Billedtitel

Bjarke Gruppe

Bjarke Gruppe er en DDS-spejdergruppe, der hører til i Roskilde Vest. Vi er en spejdergruppe under udvikling, og har stadig plads til flere spejdere!

De andre grupper i Roskilde har ventelister, men vi har stadig plads til flere - og man kan tage sine venner med!

Vi tilbyde spejder fra sidste år i børnehave og frem, og har både land- og søspejdere!

Vi har en meget engageret ledergruppe, og den største klan i Roskilde-området (16+ årige) - vi er derfor en masse kræfter samlet, som sammen arbejder for at give børn og unge fra Roskilde nogle fantastiske oplevelser som de ikke finder andre steder. 

Som spejdergruppe arbejder vi aktivt for at give et positivt aftryk på vores lokalområde i Roskilde, på Danmark og på resten af verden. Vi arbejder med 'børn leder børn' konceptet, som er det der gør spejdere til spejdere - og på den måde er vi med til at uddanne fremtidens ledere. Det man tager med sig fra spejder, er ikke bare at kunne tænde et bål (hvilket ellers også kan vise sig nyttigt!), men mest af alt hvordan man i fællesskab og gennem samarbejde får løst opgaver og problemstillinger - hvilket er en vigtig egenskab, når man arbejder med andre mennesker. Vi lærer børnene styrken i at løfte i flok, at tænke ud af boksen for at finde kreative løsninger, at se på det positive i livet, selvom man er ude og gå 50km med opbakning i kraftigt regnvejr (den bedste tid til en god sang!). Vi klæder børnene på til at være stærke individer, som samtidigt er god med andre. 

Vi er stolte af at være spejdereledere, især når vi kan se udviklingen på vores spejderbørn. Når de starter med at tænke "mig, mig, mig", og efter et stykke tid tænker "os, os, os".