Kalender

Mikrosommerlejr

Dato: 
Lør, 30.07.2016 08:00 - Ons, 03.08.2016 16:00

Mikroerne tager på sommerlejr! 

Vi tager på sommerlejr til det sydfynske, hvor vi skal ned og sejle!

Thurøbund Spejdercenter står mig (Frøstjerne) meget nært, og jeg glæder mig til at vise mikroerne danmarks dejligeste spejdercenter. Det er et søspejdercenter, hvilket betyder vi skal ned og sejle. Vi bruger en halv dag på at lære om sikkerhed, få redningsveste osv, og derefter er det ud på vandet. Der er altid ledere i nærheden, og centret har helt styr på sikkerheden. 

Vi følges med nogle grønne spejdere fra Jyllinge, som også har børn med på samme alder. Desuden kommer der søspejdere fra vores egen gruppe, som helt sikkert gerne vil lære fra sig til de små. 

Jeg håber inderligt at alle mikroerne kan få denne fantastiske oplevelse! 

BEMÆRK - det er muligt at tilkøbe en t-shirt, som de så får der nede! Prisen på centret er 125kr, men med lidt tilskud givet af overskuddet fra lodsedlerne, så er jeres pris kun 100kr. Jeg vil selv gå rundt i min, og vil da synes det er lidt sejt hvis mikroerne gør det samme :) Det er også et rigtigt godt minde at have med hjem, og så kan alle vennerne i skolen se hvor man har været.

OBS! Prisen er sat efter det forbehold at de resterende lodsedler bliver solgt. Gør de ikke det, vil prisen være 800kr. Så hjælp gerne til med at få solgt de sidste lodsedler !